Lajme

“SpaceX” gati të dërgojë personat e parë civil në hapësirë

Kompania “SpaceX” po pregatitet te dergoje personat e pare civil ne hapesire te perzgjedhur nga nje lotari. Nje udhetim komercial i financuar nga bilioneri amerikan Jared Iaacman, i cili e ka krijuar pasurine e tij duke ndertuar aviona ushtarak dhe teknologji ushtarake.

Behet fjale se udhetimi do te kryhet fundin e ketij viti. Jared thot se stafi i tij po tregon kujdes maksimal qe udhetimi te shkoje mire dhe pa nderlikime.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close