Lajme

Specia detare Kareta Kareta është gjetur në gjëndje jo të mirë shëndetsore në Himar

Kjo Specia detare Kareta Kareta është gjetur në gjëndje jo të mirë shëndetsore

Assaf Binder Izralit rezident nga shumë vite në Shqiperi dhe përkatesisht në Himar pasi e gjeti kontaktoi me ne  Assafi është miku jonë ,por mbi të gjitha miku i një mjedisi të pastër dhe i specive në mbrojtje si rasti konkret.

Pasi e sollën pranë Qëndrës së peshkimit dhe i bëmë një pastrim ju dorëzua për asistenc të më tejshme AKZM.

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: