Lajme

Specialistët e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, ndjekin ecurinë e punës te Akademia e Marinës

Nga Ujësjellës Kanalizime sh.a Vlore

Drejtori i Ujësjellës Kanalizime, Shkëlqim Leskaj dhe specialistët tanë vijojnë të ndjekin ecurinë e punës përmbyllëse dhe monitorimin e situatës pas eleminimit të avarisë së rëndë te Akademia e Marinës. Situata e furnizimit me ujë do të stabilizohet në qytet në orët e pasdites së sotme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: