Lajme

Stafi i shkollës Tregtare Vlorë i uron mësuese Adiolës të trashëgohet dhe jetë të lumtur

Shumë rrallë ndodh që në shkollë të vi një nuse e bukur. Momentet me të bukura të jetës kur i ndanë me nxënësit dhe stafin, atëherë ato bëhen të paharrueshme. Kështu ka ndodhur me mësuesen e matematikës Adiola Gjoka.

Stafi i shkollës Tregtare Vlorë i uron mësuese Adiolës të trashëgohet dhe jetë të lumtur.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close