Lajme

Studentët marrin zemër, Elbasani denoncon me emra pedagogët që lekë për provime

Protesta studentëve e cila ka hyrë sot në ditën e gjashtë të saj ka nxjerrë në pah edhe një tjetër problem të madh që janë pedagogët që marrin para për provime.

Para dy ditësh u publikuan emrat e disa pedagogëve që japin leksion në fakultetet e ndryshme nga Universiteti i Tiranës dhe kjo si duket i ka dhënë zemër studentëve që t’i denoncojnë hapur.

Një student nga Elbasani ka shkruar për JOQ Albania, duke renditur 8 pedagogë të këtij universiteti që sipas tij kërkojnë ryshfet.

Studenti shkruajti për JOQ Albania:

Përshëndetje JOQ! Meqë janë publikuar shumë emra të pedagogëve që marrin ryshfete në këmbim të notës, do të doja të publikoja edhe unë listën time nga Fakulteti Ekonomin Elbasan, që ta marrin vesh se çfarë bëhet meqë jemi në një periudhë protestash.
EMRAT:
1.Marsel Sulonjaku 150 euro
2.Elsa Gega 150 euro
3.Blendi Himci 150 euro
4.Manjola Tavanxhiu 130 euro
5.Albana Kacollja 130 euro
6.Suela Hajdari 170 mije leke
7.Aida Gace 200 mije leke
8.Orgest Zaka 200 mije leke.”

Ndërsa një studente tjetër po nga Elbasani ka denoncuar këta pedagogë, që sipas saj janë të korruptuar dhe marrin rryfshet.

Emrat:

  1. Lindita Durmishi
  2. Ali Musliu
  3. Armand Shengjergji
  4. Nuredin Ceci
  5. Elvira Lumi
  6. Adrian Papajani
  7. Skender Topi.

Lista e tij është kjo, komentet u takojnë juve dhe jeni të mirëpritur për emra të tjerë nëse njihni pedagogë që u kanë marrë para.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close