Lajme

Studentja-Ramës: Më more në telefon në 10 të natës, më shkrove “dembelë mendore”

Studentja tha se kryeministri e kishte telefonuar dhe e kishte quajtur “dembele mendore” atë edhe studentët e tjerë që kanë protestuar gjatë këtyre ditëve.

Një nga studentët u cua në këmbë dhe iu bëri thirrje studentëve të dilnin nga takimi. Studentja tha se kryeministri e kishte telefonuar dhe e kishte quajtur “dembele mendore” atë edhe studentët e tjerë që kanë protestuar gjatë këtyre ditëve.

Diskutimet

Edi Rama: Qetësohu moj, ç’është kjo histori kështu. Dale ta dëgjojmë shoqen tuaj… Aaaaa ndodh kjo, patjetër…

Studentja: Kemi kontaktuar edhe dje. Më shkruajtët në mesazh. Dembela mendorë. Më keni marrë në telefon në orën 10:30 të natës. Më merr të keqen për zhvatjen me vetëdijen. The një mijë fjalë për nivelin e dembelizmit mendor që është shfaqur gjatë këtyre ditëve. Qetësohu?! Ç’farë jemi ne? Lolot e qeverisë? Nuk na blini dot neve me 1000 freshista. Duke na kërcënuar me makina dhe duke na hequr prindërit nga puna. Doni monolog. Ky s’është dialog, kjo është shfaqje. Dialogu do bëhej me të gjithë. Po luani lojë kukafshehti. Këtë keni bërë në çdo universitet. Ky s’është dialog, kush do të dalë le të dalë. (një pjesë e studentëve largohen).

Edi Rama: Hajde shëndet, po kujdes edukatën, jam shumë i shqetësuar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close