Lajme

Suela nga Konispoli, që pasionin për bletarinë e ka kthyer në një biznes të suksesshëm

Suela, pasionin e saj për bletarinë e ka kthyer në një biznes të suksesshëm, “Çuka e Ajtoit”. Bashkë me familjen e saj ajo zotëron 250 bletë në fshatin Çiflig në Konispol. Bletaria për të nuk është vetëm një burim të ardhurash, por mundësi për punësim dhe zhvillimin e zonës e cila vazhdon të ruajë traditën për përpunimin e produkteve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: