Lajme

Takimi i deputetit Vullnet Sinaj në fshatin Treblovë

Treblova një fshat me tradita dhe një mbështetje për partinë socialiste. Takimi i deputetit Vullnet Sinaj në fshatin Treblovë është shoqëruar me besimin dhe entuziazmin që banorët e kësaj zone në datën 25 prill do ta shprehin me votën e tyre. Partia socialiste ka ditur të zgjedhë një ekip me deputetë dhe kandidatë që dinë të jenë pranë komunitetit, dinë të jenë pranë banorëve të zonës dhe i tillë është edhe Vullnet Sinaj. Ishin fjalët në hapje të takimit të kryetarit të bashkisë së Selenicës Pëllumb Binaj

Për mua është dyfish përgjegjësi që jam deputet në këtë zonë. Deputet që në asnjë moment nuk  kam ndarë të majtë dhe të djathtë. Dua tju falenderoj ju fillimisht se fjala juaj ka bërë që une sot të jem sërish kandidat për deputet, por kjo do të thote se kam një përgjegjësi edhe më të madhe, por natyrisht duke vijuar me punën dhe projektet që do të bëjmë. Ajo që kemi realizuar lidhet ngushtë me legalizimet, ku Treblova është një nga zonat që ka përfituar legalizimet. Këtë e kemi realizuar edhe falë  ndërhyrjes juridike të ngritur , me qëllim për të zgjidhur këtë problematikë tuajën. Fshati Treblovë është një zone me tradita dhe njerëz punëtorë. Por përse duhet të votojmë sërisht Edi Ramën. Pikërisht për vijimin e investimeve në zonë. Rruga Peshkëpi-Selenicë që nis së shpejti ,por edhe një tjetër arsye që lidhet edhe me reformën në drejtësi, cka mund ta realiojë vetëm partia socialiste ka theksuar Sinaj .

Fshati Treblovë dhe banorët e kanë vlerësuar maksimalisht punën në katër vite që lam pas të deputetit Vullnet Sinaj, por edhe duke shprehur mbështetjen e tyre maksimale se në datën 25 prill vota do të jetë sërish për partinë socialiste , Edi Ramën dhe deputetin Vullnet Sinaj.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: