Lajme

“Tallje e madhe me sistemin”

Një shqiptar i d ënuar me 27 vite b urg në Angli përdor nga qelia një telefon ilegalisht për t’i uruar familjarëve ditëlindjet e publikuar foto në Instagram.Gazeta Sunday Telegraph shkuan se bëhet fjalë për shqiptarin me origjinë nga Shkodra Valjet Pepaj. Sipas kësaj gazete kjo është një tallje e madhe të sistemit të b urgjeve nga ky shqiptari i d ënuar për t rafikun e një sasie të madhe h eroine.

Gazetarët e Sunday Telegraph kanë mundur të zbulojnë se Pepaj fliste përmes Instagram dhe messenger me gra të ndryshme të cilave u thoshte se do të dilte nga b urgu pas 4 vitesh.

Valjet Pepaj, do të d ënohej në 2018 pasi pranoi akuzat për t rafik të 50 kg d rogë me vlerë 2 milion stërlina. Pepaj thotë gazeta angleze ishte kreu një organizate k riminale shqiptare që po përpiqej të shtrinte influencën e vet në tregun e d rogës. Edi Vyzaj një tjetër anëtar i bandës i d ënuar me 18 vite b urg po ashtu është zbuluar se përdorte ilegalisht një telefon nga b urgu.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close