Lajme

Të enjten studentët kthehen para kryeministrisë në një protestë të veçantë me MEME

Protesta e studentëve vazhdon. Edhe pse pak ditë më parë ata njoftuan se do të riktheheshin në shesh në janar, të enjten pritet të mbahet një tubim para kryeministrisë. Në rrjetet sociale qarkullon ky postar sipas të cilit të rinjtë kanë vendosur që të mblidhen para qeverisë duke protestuar në një mënyrë të veçantë.

Të rinjtë do të ironizojnë kryeministrin Rama me një ekspozitë me 99 pankartat më të bukura të protestës. Mësohet se 9 pankarta do jenë të mëdha, 9 MEME, dhe 81 pankarta A3 që në total bëhen 99.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close