Lajme

Të gjitha kontinentet të prekura nga koronavirusi, Amerika Latine konfirmon rastin e parë në Brazil

Tashmë koronavirusi ka shkuar në të gjithë cepat e botës teksa dhe Amerika Latine, kontinenti i vetëm i paprekur nga koronavirusi shpalli rastin e parë të konfirmuar në Brazil

Një 61- vjeçar është prekur nga koronavirusi dhe e ka sjellë nga Italia pasi braziliani udhëtonte shpesh drejt rajonit verior të Lombardisë aty ku ka shpërthyer koronavirusi dhe është bërë qendra e tij e rrezikshme në Europë.

Kontinenti i prekur më pak i prekur është Afrika me vetëm dy raste, një në Egjipt i cili tashmë është shëruar dhe një në Algjeri. Më pas Azia është më e prekura për shkak edhe të vendit të origjinës të koronavirusit Kinës apo dhe të Iranit dhe Koresë së Jugut ku ka shpërthyer ditët e fundit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close