Lajme

Të moshuarat e vetmuara në Palasë denoncojnë rastet

Prej 10 ditësh të moshuarit në fshatin Palasë po ter roriz ohen nga haj dutët. Në shtëpitë e tyre gra bitet ditë e natë dhe madje u kë rcën ohet edhe jeta. Disa muaj më parë ata tregojnë se një prej të moshuarave është d hu nuar se ksu alisht. Haj dutët hyjnë në shtëpi të veshur si punëtore të ujësjellësit.

“Ndihemi të frik ësuar të jetojmë në shtëpitë tona”-shprehen me lot në sy banoret teksa i takojmë të mbledhur bashkë në lokalin e fshatit.

Ha jdutët vje dhin paratë e pensionit e çfarë të gjejnë si psh: pashaporta/karta Identiteti apo veshje. Fshati Palasë është fshat bregdetar kryesisht me banorë të moshës së tretë. Sezoni veror e bën këtë fshat më të populluar e mesa duket mbyllja e tij pasohet nga vj edhje në shtëpitë e të moshuarve që përbëjnë shumicën e banorëve. Edhe pse hetimet vazhdojnë askush nuk është vënë në pra nga. Top Channel

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: