Lajme

Te vendi i mirë Qafa e Pishës Cipin Bolenë po shtohet një rrugë e re nga banori i kësaj zone Muslli Kapaj

Te vendi i mirë Qafa e Pishës Cipin Bolenë po shtohet një rrugë e re nga banori i kësaj zone Muslli Kapaj.  Rruga e re që po ndërtohet me  fondet e Mysliut, që jo cdo kush e bën për fshatin e e tij, edhe pse mund të kenë dhe të ardhura, kjo rrugë bëhet  për të shkuar me makinë deri te vendi i mirë . Bravo për këtë djalë Bolenas, qe flet me vepra dhe me fakte për të bërë dicka të mirë për ta vizituar dhe njerëz të tjerë . pse jo dhe turistët .Zoti ta bëftë dritë e diell si ta ka bërë Muslli Kapaj shkruan në FB e saj një banore e zonës Luli Luli.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close