Lajme

Televizioni i Shqiptarëve të Amerikës letër Bidenit: Kërkojmë vaksina për popullatën shqiptare

Televizioni i Shqiptarëve të Amerikës i ka drejtuar Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joseph Biden lidhur me vdekjet nga Covid në Shqipëri dhe Kosovë.

Në letër thuhet se autoritetet përgjegjëse po bëjnë çmos për të administruar situatën, kushtet janë përkeqësuar, për shkak të mungesës së vaksinave të disponueshme në treg. Më tej shkruhet se shqiptaro-amerikanët po kërkojmë ndihmën e Bidenit, në mënyrë që të sigurohen vaksinat e nevojshme për popullatën shqiptare.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: