Lajme

Tentoi të çonte në Itali 50 klandestinë, “arrest me burg” për skafistin 26-vjeçar

Arrest ne b urg. Ka dalë këtë të mërkurë përpara gjykatës së Vlorës, Emiljano Likaj, ” skafisti” i ar restuar si i dyshuar për tentativën e trafikimit të 55 klandestinëve nga Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut.

Prokuroria e përfaqësuar nga Hyrjet Lamaj, kërkoi ndaj të akuzuarve ar rest me b urg. Lihet ar rest ne b urg Ka dalë këtë të enjte përpara gjykatës së Vlorës, Emiljano Likaj, ” skafisti” i ar restuar si i dyshuar për tentativën e t rafikimit të 55 klandestinëve nga Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut.

Prokuroria e përfaqësuar nga Hyrjet Lamaj, kërkoi ndaj të akuzuarve arrest me b urg. Po ashtu sipas prokurorisë, në trupin e Likajt (këmbë) janë konstatuar shënja djegie njësoj si ato të konstatuara në trupin e Klandestinëve.

Për këtë argument mbrojtja e përfaqësuar nga Edmond Dëma, i tha trupës gjykues se klienti tij vuante nga një sëmundje që i shkaktonte këto shënja qysh më vegjëli. Mbi këto akuza, gjyqtarja Herila Çela vendosi të ligjshëm ndalimin e këtij shtetasi , si dhe caktoi masën e sigurisë arr est me b urg për akuzën e ” ndihmës për kalimin e p aligjshëm të kufijve”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close