Lajme

Tetë fëmijë me Covid të shtruar në Pediatrinë Infektive, dy prej tyre në terapi intensive

Gjatë 24 orëve të fundit në Pediatrinë Infektive janë shtruar tetë fëmijë të I nfektuar.

Abc News raporton se dy prej fëmijëve të I nfektuar me Covid-19 janë në gjendje të rëndë dhe aktualisht ndodhen në terapi intensive.

Ndërkohë nga fillimi i pandemisë dhe deri më tani të infektuar me Covid-19 mes 95,726 personave të I nfektuar deri më tani në vendin tonë, 2000 janë vetëm fëmijë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close