Lajme

Teuta Ramaj, kandidate e PS në Vlorë, bisedë me kampionin e Qitjes Sportive, Agim Ramo

Nga Teuta Ramaj:

Me kampionin e Qitjes Sportive, Agim Ramo. Agim Ramo është një nga patriotët që është bashkuar në rrugëtimin e Teutës. E ka nisur karrierën e tij sportive ne fillim te viteve 1980 me të rinjtë. Kampion i moshave të reja nga viti 1984 deri në vitin 1988.

Ne vitin 1989 mer titullin nënkampion Kombëtar per të rritur dhe në vitin 1990 titullin e kampionit Kombëtar në Qitje Sportive. Pjesëmarrës në kampionate ballkanike, aktualisht mban titullin e Kampionit Kombëtar. Ramo fton të gjithë sportistët çam të mbështesin Teutën në shërbim të familjes çame.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close