Lajme

Tiranë/Arrestohet mjeku, akuzohet për korrupsion dhe falsifikim tamponësh

Një mjek është vënë në p ranga nga policia pasi a kuzohet për k orrupsion dhe falsifikim të tamponëve COVID-19.

Sipas news 24 është ar restuar nga Policia e Tiranës mjeku 66-vjeçar Niko Nika. Nika akuzohet për veprat penale “Korrupsion pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike” kryer në bashkëpunim, “Falsifikimi i dokumenteve shëndetësore”, kryer në bashkëpunim, më shume se një herë dhe “Ushtrim, ndikimi i paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike” kryer në bashkëpunim, më shumë se një herë.

“Nga Seksioni për Hetimin e Korrupsionit u bë kapja dhe ndalimi i shtetasit N. N., 66 vjeç, pasi Gjykata Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar Tiranë i ka vendosur masën e sigurisë “Arrest në b urg” për v eprat p enale “Korrupsion pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike” kryer në bashkëpunim, “Falsifikimi i dokumenteve shëndetësore”, kryer në bashkëpunim, më shume se një herë dhe “Ushtrim, ndikimi i paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike” kryer në bashkëpunim, më shumë se një herë”, thuhet në njoftim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close