fbpx
Lajme

Tiranë! E shtunë 3 tetor 2020, këto pamje brenda autobuzit pa kondicioner

Tiranë! E shtunë 3 tetor 2020.Temperatura jashtë 32 gradë celcius. Ora 14.50 mbërrij në stacionin e autobuzit, për të marrë linjën “Tirana e re”. Mbërrin autobuzi në 15.15. Në orën 15.20 xhirova këto pamje brenda autobuzit pa kondicioner. Është rutina ime e përditshme, edhe e mijëra banorëve të “kryeqytetit”. Një orë tjetër duhet të llogarisësh për 3- 4 km rrugë. Kurse nëse ka apo jo Covid, dhe për çfarë shërbejnë protokollet gjykoni vetë nga këto pamje. Qytetarja

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button