Lajme

Tiranë, Grushta e shkelma mes femrave, efektivët e policisë vrapojnë për t’i ndarë (VIDEO)

Një she rr ka ndodhur mëngjesin e sotëm në rrugën “Peti” në Tiranë, ku dy femra janë go ditur me gr ushta e shkel ma me njëra tjetrën.

Në videot e ardhura në newsbo mb shihet se efektivët e policisë vrapojnë për t’i ndarë, por e kanë të vështirë, teksa nuk kanë munguar as kërc ënimet dhe sharjet. She rri ka ndodhur pas një gërvishtje të makinës, ndërkohë që ndërhyrja e policisë ka qetësuar gja krat në fund.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: