Lajme

Tiranë/ Janë të divorcuar prej 7 vitesh, gruaja rrèh burrin me bishtin e fshesës

Shtetasi L. V. është 51 vjeç. Ai ka shtatë vite i divorcuar nga bashkëshortja, por she rret nuk i ndahen. Mbas ndarjes në gjykatë, radha u ka ardhur ndarjes së pasurive mes tyre dhe kaq mjaftoi që ish-çifti të rikthehej në pozita “luf te”. Aq në konf likt janë të dy grua e burrë, saqë ky i fundit për të provuar që e kishte rr ahur ish-bashkëshortja ka ngritur pantallonat lart dhe ka treguar shenjat.

“I shikoni, janë shenjat e fshesës. Ajo mori shkopin dhe pa hezitim më që lloi sepse donte të më nxirrte nga dyqani” deklaron në kallëzim shtetasi L.V. Policia shton për Gazetën “Si” se disponon dokumentet që vërtetojnë qëndrimin e ankuesit. Mes letrave është edhe vërtetimi se palët, ditën e rra hjes, ishin thirrur në gjykatë për procesin civil nga ku duhet të ndahej pasuria mes të dyve.

L.V shpjegon se atë ditë ish-bashkëshortja nuk ishte paraqitur në seancë. “Menjëherë pas kësaj mungese vendosa të shkoj në punën e ish-gruas, në rrugën “Petro Nini Luarasi”, ku ajo ka një dyqan“, thotë burri i keq trajtuar.

“Në momentin që kam hyrë në dyqan, ish-bashkëshortja ka marrë një bisht fshese dhe filloi të më god asë me të nga këmbët ku kam aktualisht shenjat”, ankohet 51-vjeçari që nuk ka hezituar të kërkojë urdhër mbrojtjeje

Policia shpjegoi se çifti është i njohur në drejtorinë vendore të Tiranës, pasi më herët për dhu në ndaj saj ka kallëzuar edhe ish-gruaja. “Është e vërtetë. Gruaja e ka shfrytëzuar mërzinë time dhe më ka deno ncuar për dhu në më herët. Për dhunë kam bërë dhe bur gun”, mbyll kallëzimin 51-vjeçari, i cili ndërkohë ka kërkuar sipas policisë një urdhër mbrojtjeje derisa gjyqi civil për pronat të përfundojë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: