Lajme

Tiranë, Kërkohet 45-vjeçari

Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur në Yzberisht. Një 45-vjeçar d yshohet se ka kryer v eprime të t urpshme me dj alin e n ipit të tij. Ka qenë pikërisht 5-vjeçari ai që i ka treguar prindërve të tij për veprimet e 45-vjeçarit, skena që thuhet se kanë ndodhur në banesën e a utorit të d yshuar.

Këta të fundit të shokuar, pasi janë ballafaquar me 45-vjeçarin, kanë d enoncuar rastin në p olici, ndërsa uniformat blu kanë shpallur në kërkim autorin e d yshuar. Fatmirësisht nga e kspertiza m jeko-l igjore, rezultoi se nuk ka pasur  a buzim. Aktualisht p olicia po p unon për k apjen e 45-vjeçarit.

Njoftimi nga Policia e Tiranës “Më datë 01.02.2021, u referuan materialet në Prokurorinë pranë G jykatës së Shkallës së Parë Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit S. K., 45 vjeç, sepse në rrugën “3 Dëshmorët”, ka kryer v eprime të t urpshme me një shtetas të m itur”.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close