Lajme

Transporti publik: Plotësoni kërkesat ose në nëntor do punojmë vetëm me 20% të urbanëve!

Transporti urban ditën e djeshme ka reduktuar me 50% numrin e urbanëve si pasojë e mospërballimit të kostove të larta nga kriza e Covid-19 dhe shtrenjtimi i çmimit të naftës.

Kërkesa e vazhdueshme e operatorët në Tiranë ka qenë indeksimi i çmimit të biletës dhe të abonesë mujore.

Një letër i është drejtuar më 5 Tetor 2021 ministres të Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj nga operatorët me kërkesat e tyre përsa i përket indeksimit të çmimit të biletës, uljes të TVSH-së, si dhe heqjen e akcizës ose të taksës të qarkullimit për naftën e përdorur nga sektori i transportit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: