Lajme

Treni me ngarkesë del nga shinat dhe shpërthen në flakë

Një tren në Ajou doli nga shinat dhe shpërtheu në flakë pas shembjes së një ure duke shkaktuar evakuimin e qindra banorëve në një qytezë të vogël.

Treni transportonte fertilizues, nitrat amonini dhe disa substanca të tjera lehtësisht të djegshme dhe për këtë arsye një ekip i posaçëm u aktivizua në zonë për evakuimin e banorëve në një rreze 5 km.

Sipas autoriteteve, shkak i këtij aksidenti të rëndë ishte shembja e një ure.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: