Lajme

Turistët nga Kosova popullojnë plazhin e Shëngjinit

Në pikun e sezonit turistik të kësaj vere, plazhin e Shëngjinit e frekuentojnë më tepër pushues nga Kosova. Ata shprehen të kënaqur për kushtet e krijuara nga bashkia e Lezhës dhe operatorët turistikë të bregdetit. Rëra kurative, uji dhe mjedisi i pastër, rendi, qetësia publike, arti i të gatuarit dhe çmimet e favorshme janë arsyet që pushuesit nga Kosova zgjedhin këtë plazh.

Bashkia e Lezhës po tregon kujdes dhe vëmendje për gjithë bregdetin dhe zonat e tjera turistike, për të krijuar gjithë kushtet e nevojshme që pushuesit të kalojnë një sezon turistik të qetë e komod. Shëngjini ndodhet 58 kilometra nga Tirana, ndërsa qyteti i Lezhës ndodhet vetëm 7 kilometra larg tij. Plazhet e Shëngjinit janë të njohura për rërën e pastër dhe ujin e ngrohtë. Një nga plazhet që tërheq vëmendjen e pushuesve është ai i “Ranës së hedhun”, si dhe plazhet e Kunes dhe Tales.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: