LajmeTurizëm

Turizëm në këto kushte/ Vlorë,Tragjas/ Në fshat distanca respektohet më lehtë (Video)

Turizmi po rikonceptohet  ne kushte pandemie. Por ka disa zona në Shqipëri  ku për shkak të relievit edhe distanca  respektohet më lehtë. Një prej tyre është dhe fshati Tragjas, ku bizneset e zonës kanë punuar që prej rihapjes së aktiviteteve.  Sofon e gjejmë duke bërë gati mishin e kecit për ta pjekur në saç. Edhe pse larg zonave urbane, puna këtu nuk mungon.

Qetësia, bukuria natyrore  por tani edhe mundësia për të qenë larg të tjerëve i bën zona si Tragjasi mjaft tërheqëse, edhe pse ka një problem që mbetet  në cdo kohë e që nuk pritet ta rregullojë as pandemia, rruga e pashtruar prej 3 km nga aksi nacional e cila pershkohet per 40 minuta.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: