Lajme

Turqia në zjarre apokaliptike

Turqia në zjarr. “Kemi parë zjarre, por kurrë kështu” thotë një turiste ndërsa po evakuohet me të tjerët. Mijëra turistë po largohen nga Turqia.

Hotelet janë mbyllur në zonat turistike të Bodrumit dhe Marmaris, me pushues e banorë vendas që janë evakuuar dhe vendosur në zona më të sigurta. Gjithë zona turistike e Turqisë është pushtuar nga zjarret. Qeveria ka shpallur gjendjen e emergjencës në këto zona.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: