BotaLajme

Turqit zbulojnë “fantazmën” greke në Egje

Ushtria turke publikoi fotot e kapura nga forcat e tyre duke theksuar se në fakt, ndryshe nga sa ishte publikuar në mediat greke, nuk ka asgjë të “padukshme” tek nëndetëset “Type-214”. Më herët, në mediat greke, të cilat i referoheshin burimeve ushtarake, ishin publikuar lajme se një numër nëndetëses helene gjendeshin në Egje dhe po ndiqnin zhvillimet në fshehtësi duke mos u diktuar nga turqit. Në kushtet e një lufte edhe mediatike, Turqia ka nxjerrë fotot e njërës prej nëndetësve duke theksuar se ata dinë gjithçka po ndodh në Egjeun Lindor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close