Lajme

U mbyll vaksinimi kundër sëmundjes së Plasjes, në Palasë të Vlorës

U mbyll vaksinimi kundër sëmundjes së Plasjes, për vitin 2021, në Palasë të Vlorës. Bashkë me trupën e shërbimit veterinar te Forcave Amerikane (Nato) për një ushtrim stimulimi dhe mbylljen e proçesit në fermën e Tanush Bodos i cili me fanatizëm ruan dhe mbarështon rracën e Dhisë së zezë të Dukatit, për mish (1300 krere)

Drejtoresha e përgjithshme e autoritetit kombëtar të shërbimit vetetinare dhe mbrojtjes bimëve Tana Kika Bashk me drejtorin e drejtorisë rajonale të shërbimit veterinar dhe mbrojtjes së bimëve Vlorë. Adila Kojdheli

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close