Lajme

U prehsh në paqe Avni Latifaj një mësues shembullor një sportist i përkryer

U prehsh në paqe Avni Latifaj një prind i mrekullueshëm një mësues shembullor një sportist i përkryer një talent i rrallë i cilli arrinte majat me frymëzimin e tij me energjinë e pa shterueshme që rridhte në venat e tij .

Ngushëllimet më të sinqerta për ty që su lodhe asnjëhere duke i shërbyer komunitetit Rom në qytetin e Vlorës e kryesisht në Llakatund . Faleminderit për këshillat, faleminderit për gjithcka dhe nga koha jote për të ndihmuar gjithkënd kishte nevojë e cdo përpjekje tënden e sakrificë tënden për familjen, fëmijet për njerzit e tu të afërm e cdo njeri qoftë edhe nxënësit e tu që sot japin ngushëllimet për mësuesin e tyre shembullor .

Faleminderit Kryetarit Dritan Leli dhe Z Vojsava Shkurtaj për ngushëllimet e tyre të sinqerta Lamtumire e qofsh i parajsës .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: