Lajme

“Unë njoh 50 Ilir Metaj!”/ Meta për emrin në arkivat e ish-Sigurimit: U zgjodha Sekretar i Rinisë se isha me 10-ta, kisha aftësi si lider që atëherë

Kryetari i Partise se Lirise duke e quajtur Autoritetin e Dosjeve si autoriteti i manipulimit dhe kriminalizimit, tha se ata e dine kush eshte personi me inicialet I.M qe ka dosje ne strukturat e Sigurimit te Shtetit.

“Unë njoh nja 40-50 Ilir Metaj”, tha ish kreu i shtetit duke theksuar se ne ato vite, “kam qenë vetëm Sekretar i Rinisë në Fakultetin e Ekonomisë”.

Ilir Meta: Unë në atë kohë kam qenë vetëm sekretar i rinisë së Fakultetit të Ekonomisë i zgjedhur që në vitin e dytë se isha pothuajse me të gjitha dhjeta po dhe kisha aftësi si lider që atëherë e bëja organizime e kjo ishte merita ime kryesore.

Unë njoh nja 40-50 Ilir Metaj që njoh unë e njëri është dhe deputet.

Në klasën time kemi qenë dy Ilir Metaj, tjetri jam i sigurt që s’ka qenë.
Autoriteti i manipulimit dhe kriminalizimit te dosjeve ka nje përgjegjesi të madhe se për nevoja personale të Ramës shkatërron përfundimisht besimin e tij në publik e krijon shqetësime te shumë njerëz që në të kaluarën kanë bërë një gabim e janë prekur e tani mund t’u dalin emrat që kanë fëmijë, kanë krijuar familje e ky është përgjegjësi e Autoritetit të Dosjeve

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close