Lajme

Urgjente/Postim nga Enrik Mehmeti, Kush e njeh këtë person

Urgjente/Shpërndaje Pak më parë, në dalje të Fierit për në drejtim të Semanit ,më tërhoqi vëmëndjen një person i cili ecte me vështirësi dhe dukej si i përhumbur .

Në kthim e pashë përsëri dhe u ndala për ta pyetur nga është dhe çfarë problemi kishte .Më tha që nuk mbante mënd emrin e tij por që donte të shkonte në Kreshpan por që realisht po ecte në drejtim të Semanit.

Fatmirësisht pranë fshatit Hoxharë e Vjetër ishte një dyqan ushqimor ku bleva disa ushqime si dhe i dhashë një vlerë monetare duke i treguar se ishte në drejtimin e gabuar dhe duhet kthehej pas ndërsa nga ana tjetër kontaktova me një mikun tim në Dërmënas për ta ndihmuar me disa veshje dhe ushqime të tjera. Punonjësit e marketit shprehen se nuk e kanë parë kurrë më parë.

Postimi ka si qëllim të informojë të afërm të tij nëse ka mbi vëndodhjen e tij e cila aktualisht është në afërsi të Dërmënasit në Fier.Të bëjm mirë sikur vetëm me një shpërndarje sepse është jetë njeriu dhe nuk dihet problemi i tij!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close