Lajme

Urime Matura 2022 Vlorë ! Jini të guximshëm, synoni për lart, jetoni ëndërrat tuaja

Urime Matura 2022! Të dashur maturantë, Cilido të jetë drejtimi që ju do të merrni pasi të largoheni prej shkollës së mesme bota juaj do të ndryshoj.

Dhe cilado që të jetë zgjedhja juaj, bota jonë do të ndryshoj si pasojë e kontributit tuaj!

Vazhdoni të jeni në kërkim të dijes dhe të zbuloni se cila është mënyra juaj unike për të kontribuar në shoqëri.

Mos harroni miqësitë që keni krijuar përgjatë rrugëtimit. Miqësia e vërtetë është thesar.

Asgjë të mos zëvendësoj nevojën dhe dëshirën për të qenë të drejtë, të ndershëm, mirekuptues, tolerant dhe të inkurajoni njëri tjetrin në këtë botë plot sfida.

Jini të guximshëm, synoni për lart, jetoni ëndërrat tuaja,

Jini zemërgjerë dhe të sjellshëm me njerëzit që njihni në jetën tuaj!

Kjo mbrëmje do të mbetet gjatë në kujtesë për emocionet e jashtëzakonshme që dhuroi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close