Lajme

“Ushqimet e kalbura na prishen Krishtlindjen”

Ushqimet e skaduara, të kalbura apo edhe me hormone mesa duket nuk janë vetëm një problematikë në vendin tonë. Në Britani të Madhe, qytetarët janë ankuar për pulat e kalbura që kanë blerë në supermarkete, të cilët thonë se ky ushqim ju shkatërroi festën e Krishtlindjes.

Qytetarët kanë publikuar madje edhe foto të produkteve të tyre. Ata ngrenë shqetësimin se pulat dhe gjelat e detit janë produkte turke të skaduara.

“Faleminderit Tesco. Këto janë Krishtlindjet më të mira me gjel deti të mykur. Neveri“, shkruan një qytetar anglez në rrjetet sociale. Edhe persona të tjerë kanë shprehur pakënaqësinë e tyre në këtë formë, duke treguar edhe emrat e supermarketeve ku kanë blerë produktet e ushqimore.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close