Lajme

Ushtarët amerikanë dhe shqiptarë në Vlorë, demonstruan aftësitë e tyre

Nga Dritan Leli

Qytetarët e Vlorës, patën nderin të shohin sot, nga afër, atmosferën e rrallë që krijuan demonstrimet e ushtarëve amerikanë dhe atyre shqiptarë, për të na treguar, sot e gjithmonë, gatishmërinë dhe aftësinë për të mbajtur kombet të sigurta.

Me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara, Yuri Kim, Ambasadorin e Britanisë së Madhe, Duncan Norman dhe Ministrin e Mbrojtes, Niko Peleshi, vizituam ndalesën e #DefenderEurope21, stërvitjes më të madhe ushtarake të tre dekadave të fundit në rajon, që pati sot stacionin në Vlorë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: