Lajme

Varrezat e fshatit Bishan të Vlorës të pa pastruara, denoncimi… (Foto/Video)

Nje mesazh denoncues ka mbërritur ne redaksine e Vlora News ku një qytetare shprehet e shqetësuar për gjendjen e varrezave të fshatit Bishan të Vlorës pasi janë të pa pastruara, në fakt disa emigrantë vullnetar morrën iniciativen për t’i pastruar sic duket nga pamjet e meposhtme por qytetarja bën thirrje për institucionet të cilat duhet të reagojnë dhe të veprojnë duke marë masa të mëtejshme për mirëmbajtjen e këtyre varrezave.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close