Lajme

Vatra në fasoneri këpucësh, 9 të infektuar sot në Vlorë

Mbyllet tashmë plotësisht fasoneria e këpucëve në qytetin e Vlorës shkak është bërë rezultateti pozitive të disa prej punonjësve të kësaj fasonerie ditën e djeshme. Inspektoriati shtetror shëndetësorë ka mbullur pjesërisht fasonerinë ditën e djeshme pasi kishin dal 5 raste pozitive teksa ditën e sotme inspektoriati shëndetësore shtetëror ka mbyllur plotësisht fasonerinë pasi ditën e sotme janë shpallur pozitiv edhe 5 raste të tjera nga fasoneria.Punonjësit e fasonerisë kanë dal ditën e sotme sërish në një protestë paqësore teksa kërkojnë rihapjen e punës, teksa në rast të kundërt sipas tyre nëse nuk rihapet puna kërkojnë që ditët e karantinës 14 ditë ti kenë të paguara pasi me rroga minimale dhe duke qëndruar në shtëpi smund ta përballojnë jetësën. 9 raste pozitive në një fasoneri këpucësh në Vlorë kanë detyruar inspektoriatin shtetor shëndetësorë ta mbylli plotësisht fasonerinë këtë të martë, për arsyen e sigurisë pasi në të punojnë cdo ditë mbi 250 punonjës të cilët në rast se puna do të qëndrojnë e hapur rrezikojnë infektimin.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close