fbpx
Lajme

Vazhdon “furtuna” në Kadastrën e Vlorës

Në Kadastrën e Vlorës vazhdon “furtuna”, pasi 4 juristë janë shkarkuar sot, ndërsa për 19 të tjerë është dhënë vërejtje, pasi injoruan një vendim gjykate.

Juristët e shkarkuar janë Besmira Xhaferaj, Arba Mullai, Aldo Hoxhaj dhe Ermal Hoxha. Ata janë thirrur në Tiranë dhe u është komunikuar vendimi i shkarkimit. Tashmë zyrtare kjo.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button