Lajme

Vazhdon puna në dy kantieret më të reja, Parku i Shtëpisë së Pavarësisë dhe zgjatja e Transballkanikes

Vazhdon puna në dy kantieret më të reja, Parku i Shtëpisë së Pavarësisë dhe zgjatja e Transballkanikes deri tek porti, dy zhvillime që lidhen me transformimin e madh të portit të qytetit në një port turistik, me hotele, restorante, dyqane, rezidenca të reja dhe spostimin e portit të mallrave tek Triporti, ku do të kemi një port të ri me standarde ndërkombëtare – dy investime masive këto që do ta çojnë Vlorën turistike një hap të madh përpara, duke ndikuar ndjeshëm në ekonomi, punësim e imazhin e saj ndërkombëtar

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: