Lajme

Vëllezërve Debreshi iu zbulohet plani, dalin PËRGJIMET: Si ranë dakord për të njëjtin version në polici

Policia ka mundur të zbulojë planin e dy vëllezërve Elton dhe Alfred Debreshi, për të raportuar të njëjtin version ngjarjeje. Pasi Elton Debreshit iu vendos tritol në makinë, policia zbuloi se autori ishte i vëllai.

Mirëpo të dy kanë hedhur poshtë këtë version në polici. Kështu, në përgjime është zbuluar se vëllezërit kanë bashkëpunuar së bashku që të thonë të njëjtën dëshmi dhe të mos devijojnë në tregimin e ngjarjes.

Alfred Debreshi ka deklaruar se ditën e diel kishte në plan që të lëvizte në drejtim të Gjermanisë me shokët e tij, Albert Alla dhe Selim Shehu, ku sipas tij e kishin menduar që të niseshin me autobus dhe të qëndronin tek Ervin Deda, i cili jetonte në Gjermani. Nisur nga fakti se në thëniet dhe deklarimet e shtetasit Alfred Debreshi, ka patur mospërputhje ndërmjet tyre, lidhur me marrjen dijeni mbi ngjarjen.

Duke marrë shkas nga këto deklarime, janë krijuar dyshime se i implikuar në këtë ngjarje, mund të ishte shtetasi Alfred Debreshi dhe për këtë shkak, me qëllim sigurimin e provave dhe dokumentimin e ngjarjes, është proceduar me përgjimin ambiental të bisedave të të dy vëllezërve.

Ata planifikojnë mënyrën se si duhet të deklarojnë më pas rreth ngjarjes, për faktin e fshirjeve të disa bisedave telefonike të cilat sipas tij mund t’i implikojnë si dhe për faktin se për shkak të implikimit do mbeteshin pa shkuar në Gjermani.Dosja.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: