Lajme

Vendimi/ E diela e parë e çdo muaji në Vlorë ditë pa makina, si do të devijohet qarkullimi i automjeteve deri në orën 15:00

E diela e parë e çdo muaji në Vlorë do të jetë ditë pa makina. Vendimi është marrë mbështetur në udhëzimin e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit.

Kufizimi i qarkullimit të automjeteve në Vlorë do të nisë nga ora 09:00 deri në 15:00.

Kufizimi do të bëhet nga bulevardi Vlorë-Skelë, segmenti nga Teatri “Petro Marko”, deri te rreth-rrotullimi në Skelë dhe dy akse të tjera.

Njoftimi i Bashkisë së Vlorë:

Mbështetur në udhëzimin e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, njoftojmë të gjithë banorët  se nga data 3 prill e në vazhdim, e diela e parë e çdo muaji do të jetë ditë pa makina.

Kufizimi i qarkullimit të automjeteve, në kuadër të ditës pa makina, në datën 3 Prill 2022, nga ora 09:00 deri në orën 15:00 në segmentet e mëposhtme:

Mbështetur në udhëzimin e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, njoftojmë të gjithë banorët  se nga data 3 prill e në vazhdim, e diela e parë e çdo muaji do të jetë ditë pa makina.

Kufizimi i qarkullimit të automjeteve, në kuadër të ditës pa makina, në datën 3 Prill 2022, nga ora 09:00 deri në orën 15:00 në segmentet e mëposhtme:Bulevardi Vlorë-Skelë, segmenti nga Teatri “Petro Marko”, deri te rrethrrotullimi në Skelë.

Rruga Skelë-Uji i Ftohtë, segmenti nga rrethrrotullimi në Skelë deri te Tuneli.

Në rrethrrotullimin në Skelë do të lejohet qarkullimi për efekt të lidhjes së rrugës “Kosova”, me rrugën “Pelivan Leskaj”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close