Lajme

Veprimi i rrezikshëm i turistit, del nga makina të filmojë luanin (Video)

Një veprim i pakujdesshëm i një turisti mund të kishte përfunduar në tragjedi. Gjatë turit në Parkun Kombëtar Kruger në Afrikën e Jugut, dy luanë po kalonin në rrugë ndërsa turistët brenda automjeteve po i fotografonin.

Atë çast, njëri prej tyre del nga mjeti, një veprim totalisht i pakujdesshëm, për t’i bërë foto nga afër. Ai qëndroi në këmbë për disa sekonda, deri sa përpara tij ndaloi një makinë dhe shoferi e udhëzoi që të futej brenda automjetit pasi ishte e rrezikshme të qëndronte jashtë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: