Lajme

Veshur me peshqir, Kledi dhe Donaldi bëjnë pasarelë mode pranë pishinës

Donaldo dhe Kledi kanë dhuruar spektakël paraditen e sotme. Teksa merrnin rreze në pishinë, ata veshën një peshqir, duke imituar femrat dhe nisën të bëjnë pasarelë. Veprimi i tyre ka shkaktuar shumë të qeshura në shtëpi. Pa asnjë problem, ata e zgjatën këtë pasarelë për disa minuta, duke hedhur fjalë me banorët. Një moment kamera kap Fifin e cila nuk po qeshte por si e habitur po shihte djemtë. Ndërsa Graniti, Arjola dhe shumë të tjerë po qeshnin dhe komentonin shokët e tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: