fbpx
Lajme

“Vetëm një herë e fërkova nga…”, lirohet 72 vjeçari Bajram Tusha

Historia e një adoleshenteje nga Saranda bëri bujë 7 muaj më parë kur vajza dërgoi disa regjistrime tek emisioni “Fiks Fare”,në të cilat tregohej se ajo ishte detyruar të kryente marrëdhënie me komshinjte e saj, ndër të cilët 72 vjeçari Bajram Tusha. Vajza ishte lidhur me një djalë, i cili e kishte ndihmuar të bënte denoncimin por edhe pas denoncimit asnjë masë nuk ishte marrë ndaj prindërve te saj te cilet kishin dijeni madje negocionin me burrat e moshuar. Bajram Tusha beri buje edhe per menyren se si u soll me gazetaret, para gjykates ku ai do te dilte.

I moshuari ka qëndruar rreth 7 muaj në burg. Gjykata e Sarandës ka zëvendësuar masën e sigurisë për të nga “Arrest ne bu rg” në “Arrest në shtëpi”. Në një nga përgjimet, Tusha dëgjohet të flasë në telefon me një person tjetër i identifikuar si Malo Pirro. Gjatë kësaj bisede, Tusha pranon nje pjese te asaj qe ka bere. I rëndë është fakti se Tusha pranon se ky episod ka ndodhur kohë më parë.

Përgjimi: Malo Pirro: Hë mo? Bajo Tusha: Ajde pak, të morën në pyetje? Malo Pirro: eeeee…

Bajo Tusha: Co themi? Malo Pirro: S’di gjë unë, se njoh fare i thashë mo. Eeee unë se njoh fare i thashë.

Bajo Tusha: Unë e hëngra…gabova..pranova gjithë fajin, i thashë vetëm një herë e kam fërkuar nga kofshët e vogla thashë, para ca vjetësh e më erdhi keq i thashë….Eee po ç’të thotë ajo pa nëpër shalë e fërkova…dhe unë se kam futur brenda i thashë…

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button