Lajme

Vetingu në Polici/ Konfirmohet në detyrë Ardian Çipa

Ardian Çipa, ish-drejtues i Policisë Vendore të qarkut Tiranë ka kaluar me sukses procesin e vetingut. Çipa është vlerësuar pozitivisht nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit.

Ish-kreu Policisë së Tiranës, i cili kandidoi edhe për të marrë detyrën e kreut të Byrosë Kombëtare të Hetimit, u vlerësua pozitivisht në tre kriteret, atë profesional, pastërtinë e figurës si dhe pasurinë.

Ardian Çipa, është përballur të enjten e kaluar me procesin e vetingut në polici, teksa sot u dha dhe vendimi për të. Aktualisht Çipa mban postin e përgjegjësit në departamentin e Drejtorisë së Formimit të Vazhdueshëm në Akademinë e Sigurisë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close