Lajme

VIDEO\ Dhoma Vendore e Avokatisë Vlorë ka vendosur të vijojë bojkotin e të gjithē seancave gjyqësore, DETAJE

Dhoma Vendore e Avokatisë Vlorë nè përfundim të afatit të bojkotit të seancave gjyqësore, nè një mbledhje urgjente ka vendosur të vijojë bojkotin e të gjithē seancave gjyqësore deri më datë 24 ndêrsa nè datat 21 dhe 22 do të bojkotojë edhe seancat per masat e sigurise.

Për mediat nè një deklaratë krei i Dhomës Durim Bajramaj tha se kètij vendimi i është bashkuar edhe dhoma e avokatisè Shkodër. Sinkron Brajaramj theksoi sërisht keqardhjen se autoritetet vendore por edhe politike nè Vlorë nuk janë kanë injoruar këtë vendim qĕ i heq institucionet Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close