Lajme

Video e operacionit…

Anti  mafia Italiane e Leçes në bashkëpunim me Guardia Di Finanza e Brindizit kanë ekzekutuar në orët e para të mëngjesit të sotëm operacionin e koduar ”San Silvestro 2018” i cili ka çuar në shkatërrimin e një grupi trafikantësh lëndësh nar kotike italo-shqiptarë. 9 persona janë vënë nën urdhër arr esti, 5 në b urg e 4 në arr est shtëpiak. RTV Ora ka zbardhur se mes 5 personave të vënë në pra nga 3 janë shtetas shqiptarë banues në Itali të cilët organizonin vendosjen e kontakteve mes prodhuesve të mar ijuanës në Shqipëri e grupit të tra fikantëve në Itali. Gjithashtu 3 shqiptarët e arr estuar bashkëpunonin në operacionet e transportit të dro gës nga Shqipëria në Itali.

Gjatë hetimeve të operacionit e deri më sot në ekz ekutimin e tij janë se kuestruar 3750 kg ma riju anë, 50 kg has hash, 1 kg ko kainë, 1 kg h eorinë, 6 mjete lundruese e 3 autovetura. Hetimet e operacionit janë ek zekutuar në sinergji me repartin e Guardia di Finanza në Durrës dhe me autoritetet e policisë shqiptare.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: