Lajme

VIDEO e rrallë/ Të kapur dorë për dore, krerët e besimeve fetare luten për shqiptarët, mesazhi që jepet nga Shkodra

Një video që jep shumë mesazhe është realizuar së fundmi në Shkodër në konferencën “Feja si instrument paqeje” e zhvilluar nga Departamenti Amerikan i Shtetit në bashkëpunim me Presidentin e Republikës.

Pa dallim feje krerët e besimeve fetare, të kapur dore për dore, shfaqen duke u lutur për njerëzit.

Të pranishëm në këtë video janë Kardinal Ernes Troshani, Myftiu Muhamed Sytari dhe Monsinjor Angelo Massafra. Pra të besimeve të ndryshme po që për njerëzit bëhen bashkë. Një shembull ky i bashkëjetesës fetare në vendin tonë.

Video marrë nga Ee-Times.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close