Lajme

Video-Emri\Vlorë, Detajet e fundit

Të s htëna me a rmë z jarri janë regjistruar pak më parë në qytetin e Vlorës, pranë Gjykatës së Apelit në rrugën Transballkanike. Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në qytetin e Vlorës. Persona ende të paidentifikuar kanë q ëlluar me a rmë një p erson, i cili d yshohet se ka mbetur i p lagosur.

Vlorë/Informacion paraprak Rreth orës 17:20, në afërsi të Gj ykatës së Apelit, Vlorë, si pasojë e një k onflikti të çastit është d ëmtuar në k okë, dyshohet me një send të fortë , shtetasi  Klodian Memokondaj, 46 vjeç, banues në Vlorë, i cili është dërguar për ndihmë m jeksore, jashtë r rezikut për jetën.

Sherbimet e Policise k ane shkuar menjeherë në vendngjarje. Është ngritur grupi h etimor i cili vijion veprimet në vendin e ngjarjes me q ëllim zbardhjen e rrethanave të n gjarjes, identifikimin dhe kapjen e a utorit. Në ambientet e Komisariatit të Policisë Vlorë janë shoqëruar disa persona për tu marrë në pyetje në lidhje me ngjarjen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close