Lajme

VIDEO-FOTO\ Hysni Sharra,  kandidati i Koalicionit “Bashkë Fitojmë “, u takua me banorë dhe biznese të rajonit 4 dhe 5

Hysni Sharra,  kandidati i Koalicionit “Bashkë Fitojmë “, u takua me banorë dhe biznese të rajonit 4 &5.  Në komunikim të ngrohtë me ta, kandidati Sharra shpalosi programin e tij qeverisës dhe i njohu banorët më trasformimin e thellë urban që ka në projektin për Vlorën.

Banorët i shprehën mbështetjen z. Sharra, gjthashtu mbështetjen për programin e tij me fokus qytetin dhe qytetarët.

Në këto takime, kandidati Sharra shoqërohej nga këshilltarët bashkiak dhe Forumi Rinor i Partisë Demokratike.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close